miercuri, 30 iulie 2008

O poveste vie in doi



O poveste unica...prin felul ei,prin personajele ei,prin tot!
E povestea noastra.Nu stim cand a inceput...Nu stim de ce a continuat.Suntem doi si numai noi.S-a intamplat...ce poti sa mai faci?Jucam acum la dublu.
Noi pierdem.si tot noi castigam.Cand picam amandoi,tot asa ne si ridicam.
Tu esti Romeo si eu sunt Julieta.Tu esti Bogdan si eu Lorelei.Tu esti Tristan si eu Isolda.Orice personaj am fi,dragostea e una.
Vorbele pentru noi sunt picaturi de ploaie,doar ochii vorbesc.Atingerile deschid marea si sarutul,raiul.
Stelele care cad nu pier...Da,e adevarat.Se duc pe un alt cer.Acela e al nostru.
Esti strainul ce mi-a tinut iluziile in palma.Mi-ai prefacut amarul in fermecate flori desertice.Mi-ai intoxicat trupul cu un parfum sfasietor.Cu tine vad fluturi in flacari,vad fructul care ucide.Vad luna si soarele in acelasi timp.Vad urmasii timpului.Vad imposibilul.Vad infinitul finit.Vad fantome cu priviri intepatoare,dar dulci.Farmecul povestii in doi e ca ajungi sa cunosti totul si dincolo de univers.Incepi sa crezi in umbre.Incepi sa nu mai simti frigul.caci caldura launtrica e mereu acolo.Incepi sa cunosti miezul romantic.
Trecem pe langa lume cu dragostea de mana...

Un comentariu:

Gabrik spunea...

As dori sa fiu obiectiv,sa spun doar faptul ca esti foarte talentata,ca imi place la nebunie felul in care scrii,dar nu pot.........E unic sentimentul ce mi-l creaza atingerea cuvintelor tale si il stii....