marți, 22 iulie 2008

Rain & My thoughts



Am degetele amortite...ma chinui sa scriu cate un cuvant.Imi simt mintea incuiata,creierul obosit.Parca ma chinui si sa gandesc...E de la ploaie.Imi rasuna in urechi de vreo 2-3 ore.Si coplesita de starea asta incerta de neputinta,ma chinui de asemenea si sa citesc o carte.Am inceput una noua.Deja citeam una insa nu mi-a placut.Sau poate acest "nu mi-a placut" e defapt o perdea dupa care sa ascund faptul ca nu am inteles nimic din ea,ca imi depaseste capacitatea de gandire si de procesare a informatiei.E o zi ca si toate celelalte,lasand la o parte faptul ca e mohorata cum nu se poate mai rau.E o poarta spre ieri.Azi stiu ce am facut ieri,stiu ce am gandit ieri...Stiu tot ce am facut ieri.Nu stiu ce va fi maine,e drept.
Azi mai stiu ca nu sunt in stare de nimic.Azi ma voi banaliza intr-un simplu "sunt agitata in ultimul timp,am nevoie de liniste".Ei bine,pentru ca asa e natura omeneasca.Cand simtim ca nu mai facem fata,ca nu ne mai descurcam,refuzam sa mergem mai departe,si ne dam inapoi.Da,refuz sa infrunt totul.Azi,nu vreau sa infrunt nimic.Nu doresc sa mai inteleg nimic,si asta pentru ca nici nu pot intelege ceva din tot ce se petrece in jurul meu.
Inca ploua...Cad picaturile de ploaie ca iluziile dintr-un suflet.Inca o picatura...inca o iluzie distrusa.Cel putin asta e conceptia mea abstracta despre ploaie.Cand ploua,cineva sufera.Cineva isi pierde speranta.

3 comentarii:

Anonim spunea...

daca ai trai la Londra ai fi deprimata in fiecare zi? si ploaia are frumusetea ei...poate noua "oamenilor" nu ne place, dar sunt multe alte fiinte care se bucura de la prima picatura pana la ultima...atunci cand ploua uite-te la poze cu cer senin, cu soare, cu flori...cu mine...

Slow Motion spunea...

Vijelii se ivesc pe cer....Sufletul meu si-a pierdut somnul asta-seara si vrea numai sa cante in ritmul ploilor...

Gabrik spunea...

Nu stiu........natura influenteaza omul,dar omul poate influenta natura doar prin propriile simtiri?In ziua asta m-am simtit la fel ca tot ce priveam pe geam....picaturi triste,ropote furioase,fulgere ce taiau cerul neincetat.......Si stii ca mereu asa se intampla........incep sa cred ca nu e doar o simpla concidenta....